مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به حیاط مشاع

با سلام. من در طبقه یک آپارتمان 6 طبقه زندگی میکنم. همکف این آپارتمان هم واحد مسکونی بوده و تنها راه حیاط از داخل واحد در نظر گرفته شده است. با توجه به این که پارکینگ ها در آپارتمان در طبقه یک رمپ هستند آیا میتوان از رمپ به حیاط مشاع، راهی برای استفاده سایر ساکنین ایجاد کرد. متراژ حیاط 120متر می باشد که حدود 50 درصد از سقف رمپ حیاط می باشد.
در قولنامه 3 تا از واحدها ذکر شده بدون حیاط ولی در بقیه ذکر نشده. ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توافق کتبی مالکین میتوانید ولی در غیر این صورت باید از طریق قضایی اقدام کنید.