مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پایه یکم و معافیت 33

باسلام بنده داری گواهینامه رانندگی پ1 10تن مجاز یا پایه دوم با کد99 هستم که برای اخذ پایه یکم 6سال تمام بدبختی کشیدم حدود 18سال پیش معافیت پزشکی بند1ماده 33 (اعصاب و روان) گرفتم که حتی برای ابطال معافیت اقدام کردم شرایط سنی دارد حداکثر 30 سال که 36سال دارم به جز رانندگی شغل دیگر هم ندارن با کلیه ندار کاری استشهاد به شورا که میروم در جواب بنده میگن از نظر پزشکان شورا مثبت ولی دستور العمل اجازه تایید نداده اخرین دستورالعمل هم مال 97هستش شما را بخدا یه راه حل بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه سوال شما در صلاحیت بنده نیست از پلیس راهور کمک بگیرین