مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

من با کسی درگیر شدم و طرف از من شکایت کرده ولی مشکل از خودش بوده و من شاهد دارم ولی به علتی دنبال پرونده نرفتم تا حکم جلب گرفتن من زندانی شدم و با سند بیرونم و تقاضای واخواهی دادم حکم غیابی بوده ولی نتوانستم سر موقع مقرر در دادگاه حاضر شوم و مهلت 20روز هم تمام شده و من دنبالش نرفتم الان حکم قطعی شده و یک سال زندانی و دیه برام بریدن منم یه بچه مریض دارم و کارگر هستم مریضی خاص دارد و نیاز به درمان اگه من زندانی شوم کسی ندارم از او نگهداری کنه و هزینه درمانش رو بده حکم الان قطعی و اگه نرم رو وثیقه اجرا میکنن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صرفا از او رضایت بگیرید تا با پرداخت اندکی جریمهاز حبس رهایی یابید