مشاوره حقوقی رایگان - تغییر ادرس تعمدی سامانه ثنا

با سلام
من و همسرم چند سالی هست که با هم مشکل داریم و پرونده های کیفری و حقوقی زیادی با هم داشته این حتی کلیه ی پرونده های نفقه و مهریه و غیره که به ایشان تعلق گرفته و پرداخت شده نیز در شهرستان و حوزه ی قضایی خودمان بوده حالا که زوجه با خبر شده بنده ممکن است اقدام به فرستادن طلاق یک طرفه بکنم و امروز به خدمات قضایی مراجعه کردم عمدا ادرس سامانه ثنای خودش رو به شهرستان استان دیگری تغییر داده در حالی که خودش در شهرستان خودمان زندگی میکند حالا من اگر دادخواست طلاق رو ارسال کنم پرونده به دادگاه استانی دیگر فرستاده میشود هدفش از این کار رو نمیدونم و اینکه ایا میتوانم از طریقی اقدام انجام دهم که ایشان عمدا این کار رو کرده و خودش در همان شهرستان خودمان زندگی میکند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی میتوانید آدرس ثنا خود را بر اساس محل سکونت فعلی تغییر دهد