مشاوره حقوقی رایگان - ادرس ثنا

سلام من ادرس ثنا خودمو قم زده بودم والان اصفهان میشینم ورفتم ادرس ثناروعوض کردم ادرس اصفهان دادم ولی هنوزادرس قم داخل ابلاغیه هام هست ووقتی دادگاه دارم میفرستند قم چرا؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر شعبه دادگاهی که پرونده آنجاست طی لایحه ای به همراه برگه ویرایش ثنا اطلاع بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تغییر بدید از تاریخی که عوض کردید دا‌دخواستی مطرح بشه آدرس جدید ملاک ولی پرونده های قبلی آدرس قدیم ملاک

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مجددا از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اگر در سامانه ثنا این موضوع را اصلاح نموده اید از تاریخ اصلاح به بعد دادخواست به نام به عنوان اصفهان ثبت خواهد شد و دادخواست های قبلی شما همان قم می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طی لایحه ای به همراه برگه ویرایش ثنا اطلاع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و بررسی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفتر خدمات پیگیری نمایید
لایحه ای مبنی بر تغییر ادرس ارسال نمایید
ابلاغ بصورت پیامک انجام می گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله یک لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه ایراد عدم صلاحیت بگیرید . احتمالا خواهان در دادخواست آدرس شما را قم درج کرده