مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید. بنده 2 ماه پیش از طریق دادگاه سهم الارث پدری شوهرم رو توقیف کردم بابت مهریه 400 سکه . از طریق اجرای احکام تامین خواسته زدم و توقیف کردم. الان رفتیم دادگاه و قاضي رای قطعی داده و ایشون محکوم به پرداخت شده. هزینه دادرسی که 300 میلیون میشه هم قاضي منو معاف کرده و داده به همسرم.
من و شوهرم به توافق رسیدیم که ایشون ملکی به من بدن و من بر گردم سر خونم. اجرای احکام گفت باید اینجا توافق رو بنویسید.اگر من و همسرم سر این ملک توافق کنیم باز هم هزینه دادرسی و نیم عشر باید بپردازیم؟
و اگر من بگم مهریم رو فعلا نمیخوام و میخوام پرونده بسته بشه باز هم باید هزینه دادرسی و نیم عشر را همسرم بدهد؟
میخواستم بدونم در چه توافقی معاف از پرداخت هزینه دادرسی و نیم عشر میشویم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه سازش نمایید نیم عشر منتفی است