مشاوره حقوقی رایگان - دفترچه بیمه

سلام. من نظامی هستم و مادرم که مطلقه است عائله بنده است و دفترچه بیمه نیروهای مسلح را دارد. حال بعد از فوت پدر بزرگم که مستمری بگیر تامین اجتماعی بوده است قصد داریم مادرم بجای مرحوم حقوق بگیر ایشان شود. ایا باید دفترچه بیمه نیروهای مسلح مادرم را قطع کنم یا نیازی نیست و حقوق ایشان برقرار میشود؟؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه کنید

یک وکیل

اگر مادر تحت تکفل پدربزرگ در زمان حیات نبوده امکان استفاده ایشان از مستمری پدربزرگ نیست و هرگونه اقدام در این خصوص چون با سندسازی همراه است ممکن است مجرمانه تلقی شده برایتان دردسر درست شود