مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دفترچه بیمه دختر طلاق گرفته

سلام
من چند ماهی هست که از همسر خود طلاق گرفته ام و دفترچه بیمه ندارم و پدر من نیز فوت شده است ، آیا من می توانم تحت تکفل مادر خود قرار بگیرم و از طرف او دفترچه بیمه بیگیرم . و سوال دوم من این هست که آیا برای دفترچه بیمه گرفتن حضور مادر من لازم هست و یا من خودم می توانم درخواست دفترچه بیمه بدهم برای خودم چون مادرم مریض هست و توان حرکت ندارد .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چرا تحت تکفل مادر ؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
حتی از مستمری پدرتون به شما نیز تعلق می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از بیمه و مستمری پدر استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدر شما مستمری‌بگیر باشد می تواند مشمول مستمری و بیمه خدمات درمانی باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مستمری و بیمه پدر می توانید استفاده نمایید