مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پلاک جلو ماشین بعد از تصادف

سلام خسته نباشید. همسرم چند وقت پیش تصادف کرد بعد از تصادف متوجه شل شدن پلاک نشده بود ودر راه افتاده تمام پروسه تعویض پلاک رو رفتیم ما رو فرستادن پلیس امنیت اخلاقی اونجا هم البته دو بار پلیس امنیت اخلاقی ی شماره تلفن و اسمو گرفت گفت برید بهتون زنگ می زنیم دو بار رفتیم همینو گفتم الان 4ماهه منتظر تلفن هستیم هیچ خبری ندادن همسرم هم هر روز با ماشین سر کار می ره مسیرش هم خیلی طولانی هست و ماشین خور هم نیست که با تاکسی یا شخصی بره نه ماشینو می تونه درست کنه چون صحنه تصادف از بین می ره نه پلاک داره ؟ البته پلاکش باطل شده از طریق پلیس

پاسخ ها :

گم شدن پلاک جلو ماشین بعد از تصادف گم شدن پلاک خودرو در تصادف گم شدن پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو