مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مشارکت در سرقت

سلام دوستان بنده مدتی ب دلیل مشکلات شخصی مجبور ب مسافرکشی شدم و سرشب دونفر رودربستی سوار کردم ک درخواست رفت و برگشتی داشتن و پس از رسیدن ب مقصد اول یکی از آنها پیاده شد گفت 10دقیقه توقف کنیدتابرگردم (همراهش داخل ماشین ماند)خلاصه پس از ده دقیقه دیدم به سمت ما به سرعت می آید و یکی ب دنبالش است و فقط فحاشی میکرد ب مسافر.
_بنده با دیدن صحنه هول شدم به خود گفتم (این وسط ماشین من صدمه ببیند من یقه کی را بگیرم) ماشین و روشن کردم مسافرم تا نشست گازشوز گرفتم و رفتم دوروزه بعد مامورین خودرو را توقیف و خودمو ب جرم سرقت بازداشت کردن حال شاکی فیلم لحظه ی فرار را دارد اما در فیلم مشخص است ک طرف دست خالی سوار ماشین شده ومن همین رادرپاسگاه توضیح دادم حال ماشین من پارکینگ است و خودم ب قید ضمانت بیرون هستم.لازم ب تکرار است فیلم فقط از لحظه سوار شدن مسافرم وحرکت ماشین ضبط شده وطرف دست خالی است.
شاکی مدعی شده که :
1_یک جعبه ابزار بکس
2_اچارفرانسه
3_انبرقفلی
4_کابل باطری ب باطری سرقت شده
از دوستان و وکیل های گرامی خواهشمندم ک هرچه زودتر کمکی کنید پس فردا دادگاهم هست اگر میشه بگید چطورازخوددفاع کنم ک بی گناهیم ثابت شه
از اینکه سنگ صبورم شدید قدر دان محبتتان هستم و از جواب هایتان نهایت استفاده را خواهم کرد.

*باتشکرفراوان*

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد