مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده طلاق و مهریه

باسلام پرونده طلاق بخاطر فرجام خواهی ب دیوان عالی ارسال شده،قسمت اطلاع رسانی پرونده نوشته شده رای مورد اعتراض به علت نقص تحقیقات نقض شد. و قسمت خلاصه پرونده نوشته پرونده مختومه شده است حالا پرونده چی میشه؟این جمله یعنی چی؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرونده بعلت نقص تحقیقات برگشت خورده است.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت تکمیل تحقیقات ارسال گردیده است
حضوری پیگیر شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده برای انجام تحقیقات به دادگاه ارسال میشه
در خصوص مختومه شدن پرونده مشکلی پیش نمیاد مجدد بعد از ارسال مجدد به دیوان مجدداً ثبت میشه.