مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شده

یک پرونده ملکی دارم که دادخواست خیار غبن زده بودم که بره دادگاه حفوقی؛ ولی پیامک بود که دادخواستم ثبت شده و رفته شورای حل اختلاف ولی زمان و ساعت شورا را ننوشته .
دو روز بعد رفتم توی ثنا؛ دیدم نوشته پرونده مختومه شده
یعنی چی؟

پاسخ ها :

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

احتمالا برای صلح و سازش رفته شوری وقتی نرفتید پرونده در شوری مختومه شده و حالا ارسال میشه دادگاه و وقت رسیدگی در آینده بهتون اطلاع داده میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالاً اشتباهی به شورا ارسال شده است.
شما منتظر ابلاغ از طرف دادگاه شعبه شورای حل اختلاف باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا پرونده برای صلح و سازش به شورا رفته و مجددا به دادگاه ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً پرونده به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ابتدا ارسال می‌شود و اگر گزارش اصلاحی صادر شود پرونده مختومه میگردد بهتر است حضوری از شعبه شورا پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.جهت صلح سازش به شورا ارسال شده منتظرابلاغ بمانید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای سازش ارجاع شده بود به شورا و مجددا به دادگاه اعاده گردید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

احتمالا برای انجام سازش به شور ارسال شده و با عدم مراجعه پرونده به دادگاه عودت داده شده است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر این جزو اطاعات پرونده است نگران نباشید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است در صورت عدم سازش پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال میشود