مشاوره حقوقی رایگان - ترهین ملک غیر

با سلام و عرض ادب
سند رسمی در سال 97 بابت پرداخت وجه در رهن شخصی قرار می گیرد، پس از عدم عمل به تعهدات توسط طرف مقابل، دارنده سند ترهینی به اداره ثبت مراجعه و اقدامات لازم را تا مرحله مزایده و سپس به نام زدن خود به پیش می برد لیکن در سنوات گذشته ملک مذکور به فروش رفته و خریدار نیز به طرفیت فروشنده دارای پرونده ای می باشد و در نهایت منجر به صدور رای له خریدار شده و رای قطعی شده است و رای قطعی در پرونده اجرایی اداره ثبت قرار گرفته و سند رهنی باطل می گردد.
سوال:
1- هزینه هایی بابت عملیات اجرایی ثبت پرداخت شده است (حدود سی میلیون تومان)، به چه نحوی می توان آن را مطالبه کرد؟
2- خوانده دعوی چه کسی است؟ آیا خوانده باید اداره ثبت باشد یا معامله معارض که سند ترهینی را دیگران را به رهن گذاشته؟
از راهنمایی های شما صمیمانه سپاسگزاری می گردد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت علیه شخصی که مسبب این خسارتها گردیده