مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پرداختی جهت گرفتن وکیل

باسلام. ببخشید خواهرم میخواد به علت ناتوانی ذهنی شوهرش (معلولیت) طلاق بگیره یه دختر3ساله داره میخواد دخترش رو هم بگیره مهریه حالا نفقه یا... هیچی نمیخواد. برای این کار نیاز به وکیل داره اگه بخواد یه وکیل بگیره هزینه وکیل چقدر میشه. آیا میتونه دخترش رو بگیره. حداکثر هزینه و حداکثر زمان برا این کار چقدره. ممنونم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. بهترین راه طلاق توافقی است.هزینه نیز با وکیل توافق می نمایید.

یک وکیل

حق الوکاله 5 میلیون تومن . ضمنا اگر طبق نظر پزشکی قانونی شوهر محجور یا سفیه باشد باید ابتدا برای وی قیم گرفت. و در این صورت میتواند حضانت دخترش را هم بعهده بگیرد. زمان رسیدگی هیچ مشخص نیست بستگی به شرایط دادخواست و دادگاه دارد.