مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد سند

سلام
یک واحد اپارتمان در آذر 98 فروخته ام وتعهد یک ساله داده ام که سند بنام بزنم در حین زمانی که کارهای پایان کار را انجام میدادم با توجه به اینکه اخیرا شهرداری هم نقشه UTM می خواهد پس از نقشه برداری جدید مقدار زمین 2متر از سند بیشتر شد و گفتتد باید سند اصلاح گردد و حدود 13 ماه اصلاح سند وقت برد حال سئوال اینجاست که
1_ایا زمان اصلاح سند به زمان تعهداضافه خواهد شد که خریدار نتواند جریمه دیرکرد بگیرد؟

پاسخ ها :

جریمه دیرکرد سند تاخیر در انتقال سند سند