مشاوره حقوقی رایگان - تیر اندازی برخلاف مقررات منجر به جرح و خسارت

با سلام. اینجانب توسط مامور کلانتری در حین راه رفتن در خیابان و به عنوان رهگذر به صورت اتفاقی مورد اصابت 2گلوله قرار گرفتم، از این اتفاق بیشتر از یکسال میگذرد اما هیچگونه رسیدگی با اینکه بنده متاهل هستم برای هزینه درمانم و مشکلات معیشتی ام انجام نداده اند خواهشا بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تیراندازی برخلاف مقررات