مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خودرو

سلام یک خودرو پژو پارس فروختم باش دور زده پوسند کرده بعد از 10روز آمده میگه گیربکس موتور خراب بوده من سالم تحویل دادم میتواند شکایت کند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف و طرح دعوی موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و دادگاه طبق نظر کارشناس و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند اما صرف شکایت کافی نیست و باید بتواند اثبات کند که خودرو معیوب فروخته اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هر کس مدعی است خود اوست که باید امری را اثبات کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شودکه عیب مربوط به بعد از عقد است خیر