مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام وقت بخیر من یک هفته پیش یک ماشین مدل 82 رو فروختم به صورت موتور خاموش یعنی در قول نامه ذکر شد که موتور خاموشه الان طرف میگه که سیلندر موتور جوش داره معامله چی میشه ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می تواند معامله را فسخ کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در مبایعه نامه شرط کرده باشید معامله قابل فسخ نخواهد بود و خریدار نمیتواند مطالبه خسارت نماید

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

اگه در مبایه نامه ذکر کردین که خودرو موتور خاموش هست
در اینصورت خریدار نه میتواند معامله رو به استناد خیار عیب فسخ کنه
نه میتونه از شما ارش و خسارت بگیره
چون خیار مختص افراد جاهل است
در موضوع شما خریدار جاهل نبوده و کاملا آگاه بوده و با قبول شرایط مبیع وارد معامله شده و مبیع رو خریداری نموده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در مبایعنامه شرط شده باشد قابل فسخ نمی باشد در غیر اینصورت قابل فسخ می باشد

بهزاد مرادی

جناب آقای بهزاد مرادی :

بستگی به شرایط قراردادتون داره،میتونه به استناد عیب فسخ کنه

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

معامله صحیح و غیر قابل فسخ میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر نمی تواند معامله را فسخ نماید مخصوصا اگر در مبایعه نامه کلیه خیارات ساقط شده باشند