مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ثبت ازدواج همسر دوم توسط سردفتران

با سلام پیرو آخرین پیام شما در کانال تلگرام در خصوص ثبت ازدواج همسر دوم توسط سردفتران ما به این موضوع برخورد کرده ایم که پس از شکایت در دادسرا طبق ماده 56 قانون حمایت خانواده سر دفتر تخلف بدون اجازه همسر اول و حتی حکم دادگاه که نداشته این کار را انجام داده که متاسفانه بازپرس پرونده این موضوع قبول نداره و میگه نمیدونه در صلاحیت انتظامی سردفتران نه دادسرا که این برای ما سوال شده که مرجع رسیدگی کیه و سردفتر 7 بار احضار کرده و ایشان نمیاد حال راهنمایی میخواستم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به اتهام و جرم سردفتر متخلف در دادسرای محل وقوع جرم رسیدگی می شود و به تخلف انتظامی اش از حرفه سردفتری در دادسرای انتظامی کانون سردفتران ازدواج محل صدور پروانه . و هر دو مرجع (قضایی و حرفه ای) تکالیف مستقل خود را دارند و اقدام قانونی یک مرجع قضایی نافی تکالیف مرجع دیگر قانونی نیست .

پرسشگر :

پاسخ جامع نبود صلاحیت با کیست

یک وکیل

پاسخ سوال دوم : اگر با چشم بصیرت و با دقت به پاسخ سوال توجه کافی مبذول می داشتید با کم لطفی نمی فرمودید پاسخ جامع نیست !!! از این جامع تر و کامل تر و آنهم با دریافت اجرت و حق المشاوره مقرر بعید است همکاران محترم به شما پاسخ قانونی و صحیح ارائه نمایند .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم