مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه حقوقی

بنده مبلغ 3900000000 ریال از شرکتی طلبکارم مبلغ 1440000000ریال سفته و 1400000000ریال چک دارم و یه قرارداد کلی که در صورت عدم پرداخت به ازای هر روز از تاریخ 97/6/1 مبلغ 30000000 ریال پرداخت نمایند و کلیه جزئیات در قرارداد با یکی از اعضا بسته شده است شرکت اصلا راه نیفتاد و سوله و ماشین آلات رو فروختند و پول اینجانب پرداخت نشد در دادگاه کیفری چک وعده دار تشخیص و تبرئه شدند آیا در دادگاه حقوقی محکوم میشوند آیا میتوان ضرر را طبق توافق گرفت آیا میتوانند درخواست اعسار بدهند (شرکت سه عضو داشت پدر و دو پسر)

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله احتمال موفقیت شما در پرونده حقوقی بالا است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول اینکه دخواست اعسار از تچار و اشخاص حقوق خصوصی انتفاعی پذیرفته شده نیست و دوم اینکه رد وصف مجرمانه چک منافاتی با مطالبه مبلغ چک را در دعوای حقوقی ندارد سوم انکه ضرر زیان وارده و جمیع خسارات قانونی قابل مطالبه است و چهارم اینکه با بررسی اسنادی امکان اظهار نظر بهتر وجود خواهد داشت