مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

خانه ای با پارکینگ و انباری خریداری کردم. که البته این موضوع پشت سند من قید شده است. اخیرا همسایگان مدعی شده اند که پارکینگ من در سالهای گذشته به واحد دیگری فروخته شده و یک سری متون دست نویس از اداره ثبت گرفته اند که به این موضوع اشاره شده. میخوام بدانم پارکینگ سهم کیه؟ اگر از من شکایت کنند میتوانند پارکینگ را از سند من خارج کنند؟ این در حالیه که پشت سند من و سند صاحب قبلی که من ازش خونه را خریدم قید شده، پارکینگ دارد. ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاک آن چیزی هست که در اداره ثبت اسناد منعکس شده و در سند رسمی قید شده است.