مشاوره حقوقی رایگان - معاینه فنی خودرو

حدود یک ماه پیش ماشینی رو خریدم و تعویض پلاک هم انجام دادم.توی تعویض پلاک که سند خودرو و انتقال دادیم چون صاحب ماشین برگه معاینه فنی نداشت همونجا خود تعویض پلاک استعلام گرفتن و توی برگه زدن معتبر و ما بر این اساس ماشین رو بنام زدیم و...
الان توی سامانه سیمفا وقتی وین خودرو رو وارد میکنم میزنه تاریخ معاینه تا 1400 .
مگه میشه تعویض پلاک بدون معاینه فنی انجام داد؟
تکلیف من الان چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معاینه فنی تنها در خصوص خودروهای ساخت 5 سال بیشتر است است در غیر این صورت برای تعویض پلاک نیاز به معاینه فنی نیست