مشاوره حقوقی رایگان - معاینه فنی

معاینه فنی هیچ نقشی در کم کردن الودگی هوا ندارد ساعتها در صف ایرادات بی ربط خودرو جیب مافیا را پر میکند

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست از طریق اخبار 20 و سی یا نماینده مجلس شهرتان مشکل را اطلاع دهید تا بلکه چاره ایی اندیشه بشه . البته معاینه فنی صرفا برای آلودگی هوا نیست بلکه برای جلوگیری از حوادث رانندگی نیز می باشد