مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در اجرای احکام

پرونده ما پرونده سنگین قتل است و ما بعنوان رهگذر تیر خوردیم و برای ما دیه صادر شده الان طرف از روز اول سند گذاشت و دیگه پیداش نشد ولی وکیل قدرتمندی داره حالا در لحظه نشر آگهی مزایده شکایت کرده که مراحل به درستی انجام نشده حالا سوال اینه برام نامفهوم است.دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع ذی صلاح و اقدام پیرو سابقه و تعیین وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و ثبت لایحه و انضمام در پرونده و دستور توقیف اموال و دعوت به دادرسی و عدول از دستور قبلی در تاریخ امروز صادر شد؟؟ این یعنی چی با تشکر

پاسخ ها :

دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع ذی صلاح تعیین وقت نظارت