مشاوره حقوقی رایگان - سلام.حق زارعانه یا حق ریشه بعد از فوت کشاورز

درود بر کارشناس محترم.
آیا فرزندان کشاورز میتوانند حق ریشه یا حق زارعانه را بعد از فوت او که بیش از پنجاه سال با اجازه مالک در زمینی بی حاصل کار کرده وآنرا آباد نموده ، از مالک طلب کرد. اگر پاسخ مثبت باشد نحوه تقسیم بین اولاد پسر و دختر چگونه است. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نسبت سهم الارث مندرج در گواهی انحصار وراثت