مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با چاقو و حکم نهایی دادگاه

با سلام و خسته نباشید. من ضامن کسی شدم که حکم زیر براش بریده شده و الان کل حسابهای بانکی من مسدود شده و جوازم هم که وثیقه نزد دادگاهه سوال بنده اینه با قطعی شدن حکم آیا فقط با پرداخت جریمه نقدی که دادگاه بریده حساب من باز و وثیقه آزاد میشه یا احتیاج به جلب رضایت شاکی هم هست؟
متن رای دادگاه : با توجه به شکایت اوليه شکات و با عنایت به اظهارات شهود و تحقيقات انجام شده توسط دادسرا و ضابطين و فيلم موجود که موید برداشتن چاقو توسط متهم بوده و اظهارات متهم در دادسرا و اقرار ضمنی وی اقناع وجدانی در انتساب رفتار
موصوف در فوق به متهم و سوءنيت متهم حاصل است دلایل کافی به شرح مذکور نيز وجود دارد فلذا در راستای اعمال
ماده374 قانون آیين دادرسی کيفری و با عنایت به اظهارات شهود که موید برداشتن چاقو از اشپزخانه شرکت یعنی محل
درگيری بوده به عبارتی دیگر وی خودش چاقو ی نداشته است و با توجه به اینکه رفتار شکات سبب تحریک وی در
ارتکاب بزه ها شده است و فاقد سابقه کيفری ميباشد وی مستحق تخفيف در مجازات است و مستند به بندهای ب و ث ماده
قانون مجازات اسلامی این دادگاه متهم را با تبدیل حبس درجه 6 به جزای نقدی درجه 6 و 37 و بند ث و پ ماده 38
تبدیل شلاق درجه 6 به جزای نقدی درجه 7 مستند به ماده 617 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی به ترتيب به پرداخت
شصت ميليون و یک ریال و سی ميليون و یک ریال در حق صندوق دولت از باب ارتکاب بزه تهدید با چاقو و با تخفيف دو
درجه در مجازات توهين متهم را به پرداخت ده ميليون ریال جزای نفدی در حق دولت محکوم و اعلام مينماید. رأی صادره
غيابی بوده ظرف بيست روز قابل واخواهی در این دادگاه و با انقضای مهلت واخواهی قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی
در دادگاههای محترم تجدیدنظر استان فارس میباشد

پاسخ ها :

حکم دادگاه برای تهدید با چاقو تهدید با چاقو