مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای من یه حکم میده. میشه لطف کنید بگید کدوم بندش قابل اجرا هستش؟؟

بابت قدرت نمایی و تهدید با چاقو به تحمل پانزده ماه و یک روز حبس تعزیری و تحمل 74 ضربه شلاق تعزیری و بابت توهین به پرداخت شانزده ملیون تومان جزای نقدی درجه 6 در حق صندوق دولت محکوم لیکن باعنایت به فقد سابقه محکومیت موثر کیفری متهم بنا بر استعلام از پایگاه داده محکومین و تلقی ان به حسن سابقه و توجه به بندهای ب و ث ماده 37 و بند ث ماده 38 قانون 1392 با اصلاحلت سال 1399 و تبصره ماده 37 قانون اخیرالذکر و حدول تعرفه های خدمات قضای قانون بودجه سال 1401 ضمنا اعمال دو درجه تخفیف نسبت به مجازات قانونی تحمل حبس تعزیری بابت تهدید و قدرت نمایی با چاقو و تحفیف یک درجه ای بابت اتهام توهین. مشارالیه را بابت قدرت نمایی و تهدید باچاقو به پرداخت سی و دوملیون ریال جزای نقدی بدل از تحمل یک ماه حبس تعزیری در حق صندوق دولت پرداخت چهل ملیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و بابت توهین به پرداخت سی و یک ملیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم می نمایم.. بدهی است که در راستای اعمال ماده 134 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 با اصلاحات سال 1399 فقط مجازات اشد قابل اجراء می باشد و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیر قابل اجراء شود مجازات اشد بعدی اجراء می گردد و تعلیق اجرای مجازات به منزله اجرای آن است... میشه لطف کنید چند خط اخر با دقت بخونید.. قاضی اول حکم سنگین بهم داده بعد بهم تخفیف دادی جریمه اش کرده ولی خط اخر نوشته مجازات اشد قابل اجراست؟؟ این یعنی چی یعنی من باید 15 ماه حبس بکشم تخیف داده یا جرمیه نقدی داده؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حبس و شلاق اشد بوده که تبدیل شدند به جزای نقدی و جزای نقدی ها بابت تهدید با چاقو قابل اجرا هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نگران نباشید حبس تبدیل به جزای نقدی شده و فقط جزای نقدی اجرا میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظاهراً مجازات تبدیل به جزای نقدی شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حبس تبدیل به جزای نقدی شده و فقط جزای نقدی اجرا میشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حبس تبدیل به جزای نقدی شده و فقط جزای نقدی اجرا میشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حبس به جزای نقدی گردیده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مجازات تبدیل به جزای نقدی شده وجزای نقدی اجرا میشود