مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

باسلام من 4سال پیش خونمو به صورت وکالتنامه زدم بنام یک شخص که اون شخص هم وکالتی کرده بنام زنش من هیچ پولی از اون آقا نگرفتم حتی قولنامه ای هم ازم نداره فقط به صورت امانت بوده حالا من اون آقا رو عزل وکیل کردم خونمو فروختم حالا اون آقا میگه تو منو عزل وکیل کردی همسرمو که عزل نکردی میخواد الکی خونه منو بالا بکشه میخواستم ببینم میتونه یا نه

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است قبل از هر اقدامی وکیل بگیرید و یا تلفنی مشورت بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید متن وکا لت نامه را دید ایا با حق توکیل بود یا خیر