مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان جانباز از قراردادی به پیمانی یا رسمی

با سلام بنده از سال 1383 تا به امروز در شهرداری بصورت قراردادی مشغول میباشم با توجه به اینکه فرزند جانباز 30 درصد اعصاب و روان میباشم آیا امکان تبدیل وضعیت امثال بنده میسر است ؟ اگر جواب مثبت است راهکار آن چیست و اگر منفی است دلیل آن را بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

استخدام رسمی بستگی به اجازه مجلس دارد بنابراین تا زمانی که مجلس به وزارت مربوطه اجازه نداده شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید.