مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه و رفتار غیر اخلاقی مدیرساختمان

با سلام و عرض ادب
بنده اخیراً طبقه اول از یک اپارتمان 6 واحده را خریداری کردم. مالک قبلی طبقه اول که ظاهراً با قولنامه اولیه ای واحد خریداری کرده بوده است و زمان زدن سند، هزینه ان را نداشته است خانه را به فروش گذاشته بود که من ان را خرید کردم. زمان خرید ایشان گفتند که اپارتمان روف گاردن دارد و انباری ان هم در پشت بام هست و بر همین اساس هزینه مربوط به انباری را که با قیمت خانه نباید در نظر گرفته شود و یا باید نصف در نظر گرفته شود و یا در نظر نمی گیرند را با این استدلال مبلغی بیشتر از ان نیز از ما گرفت و مبایعه نامه و سند به نام بنده بر این اساس زده شد. همچنین این نکته قابل ذکر است که زمانی که بنده به ایشان گفته بودم می خواهم پشت بام را ببینم. یکبار گفته بودن در حال تعمیر هست و در یک فرصت دیگر که ما را برده بودن خیلی سریع برگشتیم پایین. و از ایشان پرسیده بودم که مدیر ساختمان چه کسی هست؟ گفته بودن خودشون هستند. بعداً که خانه خریداری شد بعداً متوجه شدم که یکی از افراد اپارتمان که مدیرساختمان نیز می باشند و مالک سه تا از طبقات نیز هستند به من تماس گرفتن که بخش هایی از خانه باید تعمیر می شده است که مالک قبلی انجام نداده است و من باید انجام دهم و خیلی با لحن تند که بعد از چند جلسه تلفنی که بنده معترض بودم حتی به بنده فحش های رکیک و بدی هم دادند. و گفتند که پشت بام را حق ندارم استفاده کنم اصلاً مال خودشون هست و بخاطر همین طبقه ششم گرفتن و اونجا را هزینه دادند و فضاسازی کردن و برای انباری اگر وسایلی دارم صرفاً با اجازه ایشان در پشت بام باز می شود و من باید وسایلم را اونجا قرار دهم و درش را قفل کنم و تمام می شود و دیگر حق ورود به پشت بام ندارم. چرا که زن و بچه خودشون سرلخت اونجا هستند و استفاده می کنند و گفتند که یک قول نامه ای با مالک قبلی دارند که ازش دستخط گرفتن که حق ورود به پشت بام را ندارد و مالک ایشان هستند. این در حالی هست که مالک قبلی در این باره هیچ چیزی به ما نگفتند و در جلساتی که داشتیم ایشان با این مبنا که پشت بام روف گاردن دارد و سازنده ملک به خاطر همین قضیه، هزینه جداگانه از ایشان گرفته است حاضر نمی شد قیمت خانه را کاهش دهد.
من یک جلسه حضوری با مدیر ساختمان داشتم که همانطور که عرض کردم خودشان مالک سه طبقه از شش طبقه ساختمان هستند. در این ساختمان هر طبقه یک واحد دارد. ایشان با لحن خیلی بد و تندی به من پرخاش کردن و به صورت دستوری گفتن که باید این اب ریزی که از خونه دارد و ظاهراً مربوط به سیفون هست و مالک قبلی باید این انجام می داد در رفته و هنگام اسباب کشی هم روی راهروها لکه انداخته است. اینها باید درست شود و به ایشان ربطی ندارد که مربوط به من نبوده و من باید درست کنم. و انباری و پشت بام هم به همین صورت که عرض کردم، گفتند قانونش این هست. و معترض که شدم با لحن خیلی بدی که من در حد صحبت با ایشان نیستم و ... . با من برخورد کردن و حتی تهدید هم کردن که صورتم صاف می کنند و از این حرف ها.
من با کلی قرض این خونه را انشاالله برای دامادی خودم خریداری کرده بودم که این مشکل به وجود امده است. و متوجه شدم طرف منطقی ندارد. نمی دونم اصطلاحاً می گویند گربه ترسان و یا ... بود گفتن خودشان بنگاهی دارند و همه محل هم بدون اجازه ایشان کاری نمی کنند و نمی دونم با افراد مختلف ارتباط دارند و ...
ممنون می شوم در این زمینه راهنمایی کنید. الان من دو تا سند دارم. یکی سند استانه هست (خانه در مشهد هست) و یکی سند شش دانگ که توی انها انباری و پارکینگ ذکر شده و چیزی در مورد پشت بام ذکر نشده که این اقا فضا سازی کردن برای خودشان است. تازه مالک قبلی بر این استناد خانه را به ما فروخته بود که خانه روف گاردن هم دارد.
ممنون می شوم در این زمینه راهنمایی کنید.
باز ذکر این نکته لازم است که مالک قبلی طبقه اول، سند هنوز به نامش نخورده بود و صرفاً یک قول نامه داشته و ایضاً سند استانه ان به نامش خورده بود که این سند ابتدا به نام من خورد و سند شش دانگ خانه هم از سازنده به نام من خورد
سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این صحبت های طولانی بهتر است حضورا به وکیل مراجعه کنید.