مشاوره حقوقی رایگان - تبانی در مزاحمت تلفنی

با سلام. حدس میزنم یکی از همکارانم از دوستانش خواسته هرچند روز یکبار به منزل ما زنگ زده و اعلام کنند که اشتباه گرفته اند هدفشان تخفیف و هتک حرمت من در میان همکارانم می باشد چند صباحی است بعد از تلفن های مزاحم رفتار همکارانم با من به شدت سرد شده است چیکار کنم دارم افسرده و روانی میشم هدفشان تهمت و افترا پشت سرم به ناموسم است. چون از طرفی همکارانم هیچ وقت نمی ایند حرفهای شنیده از طرف را به من بگویند, ایا اینکه هر شماره فقط یکبار زنگ میزنه قابل طرح دعوا هست و به چه شکلی؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مزاحمت شکایت کنید تلفنتان تحت کنترل قرار گیرد و شخص مزاحم شناسایی شود