مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی وثیقه

سلام. یه سوال داشتم. اینجا وکیل داریم از شهر سمنان باشه؟ آبان سال پیش یک شکایت اومد واسم رفتم جواب دادم یک جواز کسب گذاشتم بعد اومدم بیرون. 3 روز بعدش نوشت پرونده بایگانی شده و الان 9 ماه شده خبری نیست. گفتم اگه وکیلی میتونه این آزادسازی وثیقه رو واسم انجام بده و پرونده رو ببنده یه خبر بهم بده. چون من درس دارم و اصلا دوست ندارم پام به این مکان ها باز بشه.
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

جواز کسب وثیقه نیست . کپی آن را هم روی پرونده میگذارند لذا جای نگرانی نیست اما اگر میخواهید پیگیر پرونده و نتیجه آن باشید درصورت تمایل جهت وکالت تماس بگیرید.