مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره و درخواست وكيل

بنده فرزند شهيد هستم و كارمند دولت، حدود ٤ سال قبل داشتم رسمی ميشدم اما متاسفانه تست اعتيادم مثبت شد حال با توجه به اينكه بنده ٢ سال است كه كاملاً سالم هستم و هيچ اعتيادی ندارم ايا ميتوانم از طريق ديوان عدالت اداری جهت رسمی شدنم اقدام كنم؟؟؟ اگر وكيل بخواهد صفر تا صد كار بنده را انجام دهد هزينه چقدر ميشود؟؟؟

پاسخ ها :

رضا کریمی

جناب آقای رضا کریمی :

از طریق کمیسیون ماده 16 باید اقدام کنید.

کمیسیون خاص مربوط بنیاد.
فرم کمیسیون ماده 16 را تهیه فرمایید فرم را تکمیل کنید . اگر کمیسیون به نفع شما رای نداد میتوانید به‌ رای اعتراض کنید.