مشاوره حقوقی رایگان - کارمند رسمی ازمایشی بودم بعد شدم پیمانی

با سلام من قبلا کارمند پیمانی بودم بعد رسمی آزمایشی شدم بعد دوباره پیمانی شدم.به اختلاس محکوم شدم بعد 15 سال خدمت بدون دریافت یک ریال اخراج شدم
میخواستم بدانم شما می توانید وکالت مرا به عهده بگیرید و به شرط حق و حقوق 15 ساله ام را زنده کنید؟ با تشکر.
تاریخ اجرای حکم رسمی آزمایشی 92/05/26 ولی تاریخ صدور نامه 92/06/12
آیا تاریخ اجرای حکم ملاک محاسبه فرجه سه ساله قطعی شدن رسمی ام است یا تاریخ صدور نامه ملاک محاسبه فرجه سه ساله قطعی شدن رسمی ام؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت نیاز به وکیل از طریق سایت درخواست خود را ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است خودتان در دیوان عدالت دادخواست مناسب اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خودتان در دیوان عدالت دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودتان در دیوان عدالت دادخواست مناسب بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست محکم توسط وکیل به دیوان عدالت تقدیم کنید