مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای خارج از مهلت

باسلام و خسته نباشید بنده خوانده پرونده هستم علیرغم اینکه سامانه ثنا داشتم و امکان ابلاغ واقعی اوراق برایم فراهم بود شورا مدعی است رای به صورت قانونی مورخ 1398/02/02درب منزل ازالصاق شده و نسخه‌ای از یک ابلاغیه تحت گزارش مامور ابلاغ در صفحه 35 پرونده ارائه نموده که فاقد نام و نام خانوادگی مامور ابلاغ و امضا و آدرس مکان می باشد بند اعتراض به رای زدم که خارج از مهلت تشخیص داده شد به دلیل اطلاع تجدیدنظر خواه از مفاد رای در سال 99 قرار رد آن صادر شد. درواقع سال 99 رای اجرا شده بود الان دوباره به قرار اعتراض دارم آیا مبنای شروع مهلت اعتراض مطابق ماده336ق.ا.د.م.ابلاغ رای است یا اطلاع از مفاد رای تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با یک وکیل مشورت نمایید سوال ابهام دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی مدارک ابلاغی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع شما نیازمند برسی اوراق و گفت و گوی متقابل است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید