مشاوره حقوقی رایگان - قانون تاسیسات انشعابات آب

با سلام
بنده در یک ساختمان 8 واحدی سکونت دارم مدتی بود که تاسیسات ساختمان دیگر جوابگو نبود و آب ساختمان قطع میشد و فشار آب زیاد نبود
بنده و یکی از همسایه ها با هم از حیاط به واحد خودمان لوله کشی کردیم و پمپ مجزا گذاشتیم اصلا هم به لوله کشی کنتور و پمپ و تاسیسات ساختمان دست نزدیم ، واحدهای دیگه از مخزن چهار هزار لیتری که در حیاط داریم استفاده میکنن ما هم از آب مستقیم شهری
حال یکی از واحدها روی ما شکایت کرده که شما نباید لوله کشی میکردید و نباید پمپ میزاشتید که شما آب دارید و ما آب نداریم
آیا ما کار غیر قانونی انجام دادیم ؟ با تشکر اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کار شما غیرقانونی می بایست برای تصرف و یا استفاده از قسمتهای مشاع ساختمان می بایست رضایت تمام مالکین باشد ایشان می‌تواند تخریب آن را تقاضا میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام استفاده از قسمتهای  مشاع ساختمان نیازمند رضایت تمام مالکین است

حال با توجه به اظهارات شما شخص می تواند تخریب آن را از دادگاه تقاضا نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما شما باید موافقت تمام مالکان را اخذ نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف در مشاعات منوط به رضایت سایر مالکین مشاعی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله
باید رضایت تمامی مالکین را اخذ و سپس اقدام می کردید