مشاوره حقوقی رایگان - زنا با محارم

من 20 سالمه و دو بار با ... زنا کردم نخواسته و خودش هم خواسته و چند ماه بیشتر نگذشته آیا اگر من یا ... شکایت کنیم و یکی انکار کنه قابل اثبات است یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به اجبار بوده زنا به عنف است و اگر بدون اجبار باشد زنای با محارم برای هر دو مجازات سنگینی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر با رضایت بوده است شکایت کارساز نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به زور بوده شکایت کنید در غیر اینصورت خودتان هم مرتکب جرم سنگینی شدید و مجازات سنگینی برای هر دو شما هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت انکار یکی از طرفین ، اصولا قاضی تحقیقات بیشتر نخواهد کرد مگر دلیل وجود داشته باشد یا زنا به عنف باشد

بهتر است پرونده در دادگاه مطرح نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار طرف مقابل موضوع قابل اثبات نیست