مشاوره حقوقی رایگان - زنا با محارم

سلام ،ببخشید زنا با محارم حکمش چیست؟(دایی و خواهر زاده)دختر زیر سن 15 سالگی و دایی فرد بالغ هست و به سن قانونی رسیده
چند ساله رابطه بینشون برقرار میشه و دختر از ترس ابرو چیزی به مادر و فامیل خود نگفته است و قصد گفتن هم نداره و از خردسالی تن به این رابطه داده..

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

در صورت اثبات با شرایط خاصی که در قانون آمده مجازات این عمل اعدام است.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

برای دایی، حد زنا( اعدام) جاری میشود و بهتر لست سریعا علیه ایشان شکایت کنید و دختر را به پزشکی قانونی ببرید، هیچ ابرو ریزی درکار نخواهد بود . این طور پرونده ها کاملا محرمانه هستن