مشاوره حقوقی رایگان - خرج کفن و دفن

عرض ادب
مادر بنده چند سالی سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتند و چند ماه قبل از فوت خودشون رو باز خرید کردند،از دوستان شنیدم که سازمان مبلغی رو بعنوان خرج کفن و دفن پرداخت میکنه،میخواستم بدونم این قانون صحت داره؟؟آیا با این شرایط میتونم برای دریافت اقدام کنم
ممنون از لطف بی دریغتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420