مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان بودن خوانده

سلام. من از یکی شکایت کردم (مطالبه وجه) از روی شماره کارت با مراجعه به بانک ادرس و تمام مشخصات طرف رو پیدا کردم و برای دادگاه به صورت لایحه ارسال کردم. چون استان خوانده با استان محل زندگی من فاصله داره لایحه ارسال میکنم و تا حالا تو جلسه شورا شرکت نکردم. حالا چند روز بعد از ارسال لایحه ادرس طرف از شعبه زنگ زدند میگن که قاضی شعبه آدرس رو قبول نداره و یه لایحه دیگه ارسال کن و بزن مجهول المکان
حالا برام سوال چرا زنگ زدند و ابلاغیه ارسال نکردن ممکنه بخوان آشنا بازی دربیارن و هوای همشهری خودشون رو داشته باشن و با زدن مجهول المکان بخوان پرونده رو ببندن
آیا میشه غیابی محکومش کنن و جلوی حسابش رو ببندن و من پولم رو از حسابش برداشت کنم

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،احتمالا خوانده در آدرس اعلامی،شناخته نشده وباید جهت اگهی مجهول المکان اعلام کنید که حکم غیابی صادر می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طرف مجهول امکان است باید آگهی کنید و در غیر این صورت اگر سامانه ثنا دارد به ادرس ثنا ارسال میشود . ودر غیر این صورت میتوانید ابلاغیه را دستی از طریق پست قضایی ارسال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله درخواست کنید غیابی رسیدگی کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر شورای حل اختلاف تابع تشریفات دادرسی نیست