مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان

باسلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی من به کسی به مقداری نورافشانی به ارزش پنجاه میلیون ریال فروختم و از دادن مبلغ را خودداری می‌نماید و بنده مجبور به علیه خوانده دادخواست مطالبه وجه میکنم و خوانده سامانه ثنا هم دارد و من آیا میتوانم با اتیان سوگند و اعلام مجهول المکان خوانده و ندادن کدملی و شماره همراه و اعلام آدرس اشتباهی خوانده را به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی و از شعبه شورای حل اختلاف رای غیابی بگیرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ اگر حق با شماست نیازی به این اقدامات نیست . شما فرمودید جنسی را دادید اما طرف مقابل از پول آن خودداری می کند . بنا بر این شما محق هستید و نیازی به اقدامات اخیر نیست . آن اقدامات را کسانی به انجام می رسانند که حق با آن ها نیست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا

ایشان چون سامانه ثنا دارند مجهول المکان محسوب نمی شوند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر سامانه ثنا داشته باشد خیر حکم غیابی نیست ولی البته اتفقا حضوری بودن رای بیشتر به نفع شماست تا غیابی بودن آن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مدارک دارید نیاز به این مانور نیست در غیر اینصورت حتی در صورت این مانور هم درخواست تان رد می شود و کوشش بلا نتیجه است
درضمن وقتی ایشان ثنا دارند مجهول المکان نیستند