مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با درود فراوان
اگر شخصی ملکی را به مبایعه نامه به دو نفر بفروشد خریدار میتواند از مالک با توجه به ماده 22 قانون ثبت شکایت کیفری انتقال مال غیر انجام دهد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای فروش مال غیر اگر این کار صورت گرفته باشد بله میتوان شکایت نمود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بله انتقال مال غیر واقع شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به دو نفر بفروشد به نحوی که اول به یک شخصی بفروشد و سپس به شخص دیگری انتقال دهد در این صورت می توان با عنوان فروش مال غیر شکایت کرد و معامله دوم باطل است.
از طرفی خریدار دوم که مال غیر را خریده می تواند دا‌دخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهد
البته اگر با علم به اینکه مال غیر است خریداری کرده باشد در این صورت ثمن معامله را نمی تواند به نرخ روز مطالبه کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خریدار باید شکوائیه انتقال مال غیر و کلاهبرداری و رد مال را مطرح نماید و

و خریدار اول مالک محسوب میشود

و خریدار دوم باید دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و طبق
نظر کارشناسی و خسارات را مطرح نماید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریدار دوم که مال غیر را خریده می تواند میتواند بابت فروش مال غیر از فروشنده شکایت کند علاوه بر این دا‌دخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهد