مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه وجه یا شکایت کلاهبرداری

فردی از طریق یکی از سایت های نیازمندی آنلاین از من پول گرفت که یک کالای دست دوم رو از طریق پست برام بفرسته.(هر کدام از یک استان متفاوت هستیم)
ولی بعد از واریز ده میلیون به صورت کارت به کارت، اون آدم گفت از فروش پشیمان شده و فقط دو میلیون تومان برایم کارت به کارت کرد و دیگر جواب چت و تماس را نمی‌دهد.
من قبل از واریز پول از اون شخص عکس مدارک هویتی گرفتم و مطمئنم مدارک و کارت بانکی مال خودشه.
الان دو سوال دارم.اول اینکه بهتره شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع کنم یا دادخواست مطالبه وجه بدهم؟
دوم اینکه چکار کنم جلسات دادگاه یا شورای حل اختلاف در استان خود من برگذارشود نه استان خوانده!
چون دعوا سر چندمیلیون است و چندبار رفتن و امدن به استان دیگر از اصل مبغ دعوا هم بیشتر میشود.

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

دادخواست مطالبه وجه بدهید. در هر حال دعوا باید در محل اقامت خوانده اقامه شود؛ مگر آنکه خوانده مجهول المکان باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هردو -دادگاه صالح محل اقامت خوانده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چه بخواهید شکایت کلاهبرداری کنید _ که من نظرم همین هست _ چه بخواهید دادخواست مطالبه وجه بدهید در هر صورت دادگاه اقامتگاه آن شخص صلاحیت رسیدگی دارد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید

و بعد شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و رد مال را اقامه نمایید
و مرجع صالح کیفری ، شهر شما خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای این موضوع می بایست از طریق شکایت کیفری موضوع را پیگیری کنید

ابتدا می توانید وارد سایت پلیس محترم فتا شوید و با کارشناسان آنها صحبت کنید و در ادامه می بایست شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع مطرح کنید محل جرم صالح به رسیدگی است یعنی محله سکونت شما

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم حقوقی می توانید اقدام کنید هم کیفری
در حوزه قضایی محل اقامت خوانده برگذار می شود مگر اینکه ایشان مجهول المکان باشند