مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مبلغ بار مرجوعی به حسابم

با سلام و خسته نباشید ببخشید من حدود یک ماه پیش دو تا فلش خریداری کردم بعد با قول خودشون به علت ناخوانا بودن آدرس بار مرجوع شد الان یک ماه گذشته و بعد یکماه پول بار رو به کیف پول سایت ... واریز کردم و پریشب از کیف پولم درخواست برداشت وجه زدم ولی هنوز پولی به کارت بانکی حساب بنده واریز نشده چطور می‌تونم پیگیری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا ببینید از چه سایتی انتقال انجام داده‌اید اگر پشتیبانی دارد از طریق پشتیبانی اقدام کنید در غیر این صورت می‌توانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت کلاهبرداری
اگر نشد دادخواست مطالبه وجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه صاحب کارت می‌توانید دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول از طریق پشتیبانی سایت اقدام کنید و این موضوع را از این طریق پیگیری کنید.
در صورتی که نتیجه‌ای حاصل نشد دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.