مشاوره حقوقی رایگان - بنده تصادف کردم و مقصر هستم و فاقد گواهینامه هستم

سلام خدمت اساتید .بنده مقصر تصادفی هستم که جرحی بوده و در ان زمان فاقد گواهینامه بودم .حال بالای خمس دیه در نظر گرفته شده و بنده امکان پرداخت دیه رو ندارم و از طرفی خودرو دارای بیمه شخص ثالث هست
حالا چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعید است با توجه به عدم گواهینامه بیمه تقبل کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صندوق تامین خسارات بدنی خسارت طرف مقابل را تا سقف بیمه پرداخت خواهد کرد

و سپس به علت نداشتن گواهینامه
و تقصیر شما ، برای مطالبه مبلغ پرداخت شده میتواند به شما مراجعه نماید

و شما هم میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بیمه دیه را پرداخت کند با توجه به اینکه شما گواهینامه نداشته اید می‌تواند به شما رجوع کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه دی را پرداخت می کند و بعد می تواند از شما بگیرد که می توانید اقساطی پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شخص مقصر مسئول پرداخت تمام هزینه ها میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ناگزیر باید دیه را پرداخت کنید مجازات رانندگی بدون داشتن گواهینامه به کنار

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از صندوق خسارات بدنی دیه پرداخت میشود اما رانندگی بدون گواهینامه تخلف اشت و مجازات خاص خودش را دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه دیه را پرداخت می کند و بعد می تواند از شما بگیرد که می توانید اقساطی پرداخت کنید.