مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

بنده تصادف کردم فاقد گواهینامه بودم ، افسر طرف مقابل رو که از پشت زده رو مقصر کامل دونسته و طرف به کروکی اعتراض کرده و درخواست کارشناس سه نفره داده ، چقدر احتمال دارد چون بنده گواهینامه نداشتم ، مقصر شناخته شوم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام نداشتن گواهینامه ارتباطی با مقصر شدن شما ندارد

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

تقصیر در تصادف ربطی به گواهینامه نداره

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
تعیین مقصر با کارشناس راهنمایی و رانندگی است .
موفق باشید.

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

رانندگی بدون داشتن گواهینامه جرم است و دارای مجازات اما صرف نداشتن گواهینامه باعث نمیشود شد که شما مقصر شناخته شوید مگر آنکه شما را به علت نداشتن مهارت در رانندگی مقصر تشخیص دهند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام علت تصادف مهم است نه صرف داشتن یا نداشتن گواهینامه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه چقدر احتمال دارد شما مقصر شوید قابل پیشگویی از طرف وکیل نیست لذا بستگی به نظریه کارشناس پلیس راهور و ترسیم کروکی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی بر عهده افسران راهنمایی و رانندگی می‌باشد.

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام تشخیص مقصر تصادف و میزان تقصیر به عهده کارشناس است و نداشتن گواهی نامه تاثیری در تعیین آن ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقصیر در تصادف ربطی به گواهینامه نداره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا نظریه صحیح تنظیم شده وربطی به عدم داشتن گواهینامه ندارد