مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام. مادر من برای خلع ید ملک مشاعی و دریافت اجرت المثل ایام تصرف از برادرش که دو دانگ خانه را دارد و مادرم 4 دانگ مالک است، شکایت کرده و با اعتراض های برادرش به حکم دادگاه. پرونده ما به دادگاه تجدید نظر رفته. برادر مادرم در دفاعیه خودش نوشته که در منزل مادرم زندگی نکرده و در جای دیگری سرایدار بوده و فقط برای ابیاری باغچه به خانه سر میزده است. در صورتیکه 25 سال است در این خانه با زور و تهدید زندگی می کند و همیشه بیکار بوده و با مادربزرگم و حقوق بازنشستگی او زندگی می کرد. سوال من این هست که :1 . آیا ما برای اثبات اینکه دایی من در منزل مادرم زندگی می کرده استشهاد محلی بگیریم؟ 2. ایا با وجود اینکه کلید منزل پیش برادر مادرم هست و اسباب منزل در خانه دارد و مادرمن به مدت 20 سال حتی اجازه ورود به خانه را نداشته ، دایی من می تواند ادعا کند که تصرفی در خانه نداشته و اجاره تعیین شده دادگاه را در این 20 سال به مادرم ندهد؟
3. مادرم من در دادگاه چطور به قاضی اثبات کند که برادرش دروغ می گوید؟
اجرت المثل ایام تصرف 148 میلیون تومان بود که بعد از اعتراض دایی ام و بازدید سه کارشناس 42 میلیون تومان تعیین شد و باز برادر مادرم به این حکم هم اعتراض زد و گفته من در خانه سکونت ندارم.
لطفا من را راهنمایی کنید .. با تشکر از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد