مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری خودرو

سلام طبق مبایعه‌نامه خودرو به آقای الف فروختم و آقای الف در دفترخانه درخواست وکالت کاری برای آقای ب از من داشته و تلفنی عنوان داشته که خودرو به نام آقای ب بزن و من قبول نکردم .الان باید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
مسئولیتی متوجه شما نیست درصورت اعلام رسمی از طریق اظهارنامه اعطای وکالت به شخص ب بلامانع است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما مشخص نیست مشاوره تلفنی هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه تقاضا دارد باید مکتوب شود تا دچار مشکل نشوید
متنی تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از آقای الف نوشته ای بگیرید که امضاء کنه با رضایت وی وکالت به نام شخص ب تنظیم شده در این صورت مشکلی پیش نمیاد.