مشاوره حقوقی رایگان - رای وحدت رویه

با سلام
طبق رای وحدت رویه 798 دیوان عالی کارکنان بانکهای خصوصی در ماده 598 مجازات اسلامی بعنوان مامورین به خدمات عمومی شناخته میشوند و مشمول مجازات قانون 598 مجازات اسلامی میباشند
سوال:ایا تسری این رای وحدت رویه به جرایم ارتشا برای کارمندان بانکهای خصوصی امکانپذیر میباشد یا فقط مشمول همین ماده 598 میباشند با توجه به قانون تفسیر مضیغ قوانین کیفری و تفسیر به نفع متهم ؟
(شخصی کارمند بانک خصوصی میباشد سال 97 متهم به کسب مال نامشروع میشود و در سال 99 کیفرخواست با توجه به رای وحدت رویه با اتهام دریافت رشوه صادر گردید.آیا دادگاه تفسیر بنفع متهم خواهد داشت زیرا ایشان شاکی خصوصی هم ندارند.)
با تشکر

پاسخ ها :

رای وحدت رویه 798 رای وحدت رویه