مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن و الزام به تنظیم سند

با سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان از 11 واحد آپارتمان یک ساختمان را پیش فروش خریدم و الان سنداش آماده و قبلا سازنده با سند مادر نزدیک 310 میلیون وام برداشته است و الان که اقساط همه واحد ها به جز واحد من که وام ندارم شروع شده است و در حال حاضر تعداد 5 واحد از واحد ها جهت انتقال وام و سند به نام خودشان اقدام کرده اند ولی تعدای از واحد ها با سازنده مشکل دارند و به همین جهت اقدام به انتقال وام و سند نمی کنند و در این میان چون واحد بنده وام ندارم ولی در رهن بانک می باشد و بانک اعلام میکند که باید همه واحد ها وام هایشان را به اسم خودشان انتقال دهند تا واحد شما هم آزاد بشود ولی چون مشکلی بین بقیه واحد ها با سازنده است این امکان برای من وجود ندارد که بانک سند واحد بنده را آزاد کند و بنده طی دادخواستی از بانک مسکن و شخص سازنده شکایت مبنی بر الزام به تنظیم سند و فک رهن نمودم و در مراجعات به دادگاه به بنده اعلام نمودند که وجه الرهن باید مشخص شود تا تمبر نسبت به مبلغ باطل شود و طی استعلامی که توسط دادگاه از بانک شد, مبلغ 310 میلیون تومان به بنده اعلام شد که باید 3.5 درصد تمبر باطل کنم که به عبارتی فکر کنم 10 میلیون باید تمبر باطل کنم ولی بنده از آنجایی که وام ندارم و توان پرداخت این مبلغ را ندارم از شما تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایید که از چه طریقی میتوانم دستور فک رهن از دادگاه بگیرم و سند را به اسم خودم انتقال دهم ؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
دادخواست اعسار بدهید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

الزام به فک رهن قابل تقویم میباشد و نیازی به استعلام نبوده است تا کل مبلغ رهن مشخص گردد هزینه دادرسی نیز برمبنای مبلغ مقوم شده پرداخت میگردد